Crashcheck

foto_crashLiever heb je het niet, maar als renner ontkom je er niet aan: een valpartij. Vaak niet eens je eigen schuld maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden zorgen ervoor dat je al dan niet onzacht in aanraking komt met het asfalt.

De eerste reactie is meestal “hoe is het met mijn fiets?”. Is de fiets nog in orde, dan wordt de wedstrijd meestal zo snel mogelijk vervolgd en is het behoudens het verzorgen van de schaafwonden, de fiets die de meeste aandacht krijgt. Een gebroken shifter of ander malheur aan de fiets is snel te verhelpen. Wat echter meestal zwaar wordt onderschat is welke impact een valpartij heeft voor het lichaam.

Een van de grootste oorzaken van blessures binnen het wielrennen, ontstaan door de valpartij. Meer specifiek krijgt het SI-gewricht krijgt een forse impact te verwerken en gaat hierdoor scheef en minder mobiel zijn. Rugklachten, maar ook bijvoorbeeld knieklachten zijn debet aan het feit dat er niet genoeg aandacht is besteed na de valpartij.

Om erger te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij weer snel, pijn- en blessurevrij kan blijven fietsen, introduceert Excentric de Crashcheck. Met de Crashcheck lopen we de meest voorkomende knelpunten langs en geven we een advies. Mocht er daadwerkelijk iets zijn, dan wordt het meteen aangepakt.

De Crashcheck biedt Excentric als service en gratis aan. Mocht er een euvel zijn, pakken we deze bron aan en starten we een fysiotherapie traject op. Uiteraard vallen deze behandeling onder de aanvullende verzekeringen/fysiotherapie.

 

De Crashcheck:

– binnen 24 uur een afspraak

– gratis check

– controle van top tot teen

– advies

– indien noodzakelijk meteen opstart behandeltraject

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Uncategorized